Oferim soluții în domeniul tehnologiei IT și consultanță de strategie IT, implementare, optimizare și mentenanță sisteme pentru companii mari și foarte mari. Oferim consultanță pentru optimizarea și securitatea retelelor, precum și mentenanța de zi cu zi a echipamentelor de sistem, pentru creșterea productivității departamentelor IT în corporații și întreprinderi.
Servicii de Suport IT:

1. Suport Tehnic Complet

 • Helpdesk
 • Managementul incidentelor
 • Mentenanță preventivă
 • Managementul schimbării și al implementarii sistemelor noi
 • Capacity management – estimarea creșterii nivelului de utilizare a sistemelor și planificarea modalității de creștere a capacității infrastructurii pentru a preveni degradarea nivelului de servicii
 • Administrare de servere
 • Administrare de rețele private virtuale, rețele locale și rețele wireless

Echipa noastră de suport acționează ca un punct unic de contact pentru toate serviciile oferite.
Oferim servicii avansate de suport tehnic în conformitate cu Service Level Agreement (SLA).
Serviciile noastre pot reduce întreruperile în procesul de lucru cauzate de incidente tehnice sau de riscurile asociate implementării unui nou sistem IT.
Clienții noștri beneficiază de parteneriatele noastre cu furnizorii locali de hardware.

Soluțiile noastre de management sunt inovative. Utilizam programe complexe de monitorizare a parametrilor de funcționare, de prevenție a incidentelor hardware, care ne permit să intervenim în cel mai scurt timp pentru rezolvarea oricăror situații, creând astfel avantaje competitive clienților noștri.

2. Proiectarea și furnizarea soluțiilor de infrastructură

Organizațiile au nevoie de infrastructuri scalabile și de încredere pentru a face față provocărilor și a fi dinamice și flexibile. Serviciile noastre vin în sprijinul organizațiilor, oferind soluții optime de infrastructură pentru birouri și centre de date. Putem, de asemenea, proiecta, configura, implementa și asigura mentenanță pentru toate soluțiile de infrastructură.

Avem parteneriate cu furnizori renumiți de echipamente, precum: Samsung, APC, Philips, Honeywell și  Emerson.

3. Soluții SCS (Supply Chain Solutions)

Soluțiile de aprovizionare în domeniul tehnologiei informației au un rol important în eficientizarea afacerilor: planificare, achiziție, logistică și managementul ciclului de viață.
Soluții pentru alimentarea electrică (Power Supply):
Oferim soluții integrate pentru alimentarea electrică, în domeniul tehnologiei informaților și telecomunicațiilor. Oferim servicii de consultanță pentru proiectarea și implementarea unor soluții complete tip DATA Center, precum și servicii de mentenanță a sistemelor pentru cladiri comerciale.

Soluțiile oferite includ echipamente dedicate, precum:

 • echipamente UPS;
 • baterii staționare VRLA;
 • generatoare;
 • invertoare;
 • soluții energie verde;
 • pardoseli flotante
Gama de produse

Riello UPS

este parte a grupului Riello Electronica, cu birouri în întreaga lume, unul din furnizorii de top de soluții pentru surse neîntreruptibile de curent, de tip UPS și SPS.

FirstPower Technology Co., Ltd.

oferă soluții pentru baterii de diferite capacități, cu durata de viață de până la 10 ani.

Teksan Generator

este una dintre cele mai mari companii din Europa care proiectează, produce și instalează generatoare cu putere între 0,5 și 3550 kVA, cu o capacitate de producție anuală de peste 7000 de unități.

 

Aksa

este o divizie a grupului Kazancı Holding, cu sediul în Turcia, cu experiență de peste 27 de ani în producerea de generatoare, cu putere între 2 și 2000 kVA, cu trei faze, 1500 rpm, 200Vac/400Vac și opțiune de izolare fonică.

Power-One

este unul dintre cei mai mari furnizori la nivel mondial de soluții pentru convertoare de putere (power conversion) și echipamente de gestiune a puterii (power management)

Uniflair

Inființată în 1988, Uniflair S.p.A. este specializată în propiectarea și producția de pardoseli flotante (fake floating floors), cu înălțimi între 100 mm și 600 mm. Materialele folosite sunt fie panouri de lemn de înaltă densitate, fie gipscarton, iar pentru finisaje Uniflair vine cu o varietate largă de opțiuni.