Fiecare proiect este diferit și ne bazăm pe experiența noastră și a consultanților noștri pentru a vă recomanda sistemele de instalații hidro și de pompare a apei cele mai eficiente și durabile, adaptate nevoilor specifice ale proiectelor dumneavoastră.

Gama de produse
  • Soluțiile de instalații hidro și sistemele de pompare a apei sunt sinonime cu GRUNDFOS, pentru care suntem distribuitori oficiali în România și cu care avem un parteneriat de lungă durată. Lider global în soluții avansate pentru sisteme de pompare și tehnologia apei, Grundfos va fi mereu în topul recomandărilor noastre pentru proiecte complexe în acest sector.
    Suntem furnizori oficiali Grundfos în România încă din 2008.

  • Un alt brand care nu are nevoie de introducere, Honeywell, oferă în domeniul instalațiilor soluții pentru apă, de la sisteme dedicate de control a temperaturii până la vane de mixare. Toate produsele Honeywell sunt concepute avand în vedere satisfacția executanților și a utilizatorilor finali. Produsele sunt proiectate pentru precizie și siguranță în exploatare și executate pentru a fi rezistente și ușor de instalat.