Soluții integrate pentru încălzire, ventilație, aer condiționat și echipamente conexe pentru proiecte complexe. Soluțiile noastre au fost integrate în proiecte, precum: Biblioteca Națională, Ethos House, Green Court, Teatrul Național de Operetă, Hanul Gabroveni, Liceul Iulia Hasdeu, Hipodromul Ploiești etc.
Gama de produse
   • Sistemele de răcire a apei și VRV ale brandului Carrier, cu tradiție exclusivă pe piața soluțiilor HVAC, atât pentru proiecte rezidențiale, cât și comerciale, sunt unele dintre principalele produse integrate în soluțiile noastre, datorită eficienței și durabilității lor.

   • Soluțiile Toshiba sunt adaptabile pentru toate aplicațiile: rezidenţiale, spaţii comerciale uşoare şi aplicaţii comerciale. Produsele Toshiba și tehnologia integrată în ele se remarcă prin inovație și design, precum și printr-o grijă deosebită față de mediu.

   • Soluții economice și ecologice ale producătorului SBM pentru încălzirea clădirilor comerciale și industriale. Panourile radiante constituie un sistem de încălzire directă, suspendat, funcționând cu gaz natural sau propan. Aceste echipamente produc și emit căldura în infraroșu. Suprafață ceramică a radianților, încălzită prin combustia gazului, emite o radiație energetică transformată în căldură în corpurile pe care le întâlnește în calea ei. Principalele avantaje pe care le au sistemele SMB pentru încălzirea spațiilor industriale:
    – Economii de energie de 30% până la 40% pe an.
    – Productivitate îmbunătățită.
    – Temperatura de confort aleasă în funcție de necesități.
    – Flexibilitate în utilizare.
    – Creșterea rapidă a temperaturii.
    – Întreținere ușoară.
    SBM