În ce credem

PARTENERIAT

INOVAȚIE

KNOW-HOW

Despre noi

Inființată în 2008, compania PIM Solutions oferă consultanță și soluții inteligente pentru o gamă extinsă de proiecte și nevoi ale firmelor din domeniile construcții, proiectare și instalații, IT precum și dezvoltatorilor și marilor companii din România.

Principala activitate a companiei este oferirea de soluții și echipamente pentru patru mari domenii: HVAC, IT & Power, Hydro & Pumps, Project Management

Echipa PIM Solutions este orientată spre identificarea și integrarea celor mai eficiente soluții pentru clienții noștri.

Portofoliul nostru include un număr mare de proiecte, de complexități diferite, dezvoltate pentru cele mai importante companii de construcții, proiectare și instalații din România.

Soluțiile noastre au fost integrate în proiecte, precum: Biblioteca Națională, Ethos House, Green Court, Teatrul Național de Operetă, Hanul Gabroveni, Liceul Iulia Hasdeu,Hipodromul Ploiești etc.

În ce credem.

Valorile PIM Solutions.

Credem în PARTENERIAT. Pentru că principalul nostru obiectiv este acela de a găsi cele mai eficiente soluții pentru nevoile clienților, prin integrarea celor mai inovative tehnologii dezvoltate de furnizorii noștri. Ca să reușim să ne atingem obiectivul de fiecare dată, lucrăm ca o echipă pe parcursul întregului proiect, atât în relația cu clienții și furnizorii noștri, cât și intern.

Credem în INOVAȚIE. Pentru că suntem optimiști și eficienți. Doar inovând continuu și lucrând cu cei mai renumiți furnizori vom putea oferi întotdeauna clienților noștri cele mai bune soluții pentru o gamă largă de proiecte.

Credem în KNOW HOW. Pentru că nu oferim doar produse sau simple soluții tehnice, ci oferim soluții integrate, care funcționează de la predare și care sunt gândite pentru a fi sustenabile.

Recomandări

  • PIM Solutions ne-a sprijinit în dezvoltarea relației noastre cu beneficiarii din România și a dat întotdeauna dovadă de profesionalism și promptitudine.

    George Oprea Presedinte, Kelk | VPG Group
  • Am întotdeauna încredere că PIM Solutions va veni cu cele mai bune soluții de grupuri de pompare și generatoare electrice pentru proiectele noastre. Suntem parteneri de la bun început și am lucrat împreună pentru edificii importante din țară.

    Ing. Florin Paun Director executive instalatii, Aedificia Carpati
  • PIM Solutions este unul dintre cei mai dinamici și flexibili parteneri ai noștri din România. Consultanții PIM Solutions înțeleg nevoia de flexibilitate pe piața actuală și integrează soluțiile Grundfos într-o manieră eficientă în proiecte importante din țară.

    Bogdan Neagoe Grundfos România, Building Services Segment Manager